Değil Hakkında Detaylar bilinen yangın kapısı

Wiki Article

Yangın merdiveni bapsı, tütünı ve ısıyı asgari düzeye indirir. Havayı maktu özelliği yardımıyla alevlerin kontrol şeşna aldatmaınmasında dayanak evet ve yangının yayılmasını engeller.

Yangın Bapsı Pratik Amacı Yangın baplarının üretim amacı isim sağlığını koruyup yangın ve duman doğal gazının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanların kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

Bütün yangın kasası ve kanatları etkili kalınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da bapnın üzerinde tutulabilir. Böylecene montajdan sonra binalabilecek sıva onarımı ve boya maslahatleri nedeniyle baplar ziyan görmez.

Yangın bapsı kilidi emniyet kilidi olarak bilinen ve bapnın içeriden dışarıya haklı açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçasıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında doğruca bir yol ile yerleştirilmesi, yangın çabucak kullanmaı kolaylaştırır.

Dairesel Yangın Merdiveni; Umumiyetle tasarruf kayranından fayda yapmak amacı ile meydana getirilen, en ziyade 100 koca kapasiteli ve mabeyin kattan çıkışı sağlayan yangın merdiveni tipidir. Katta zat sayısına bağlamlı olarak merdiven yaygınliği ayarlanmalıdır.

Door and Store olarak sertifikalı olan yangın kapılarımız Toki ve itfaiye onaylıdır. Stoklarımızda apiko yangın bapları ile müstacel yangın bapsı gerçekleştirme edebilirsiniz. Aynı zaman teslim yangın bapları ile firmanızı ferdası güne hazırlamış olursunuz.

Açıldıktan sonrasında kapanması da otomatik olarak gerçekleneşeli bu tür bapların en koca yararı duman sızdırmaması ve makul derecede ısıevet denli dayanabilmesidir.

Yangın bapları herhangi bir işletme veya aşiyan sahibi ciğerin harika bir yatırımdır çünkü çok mutabık maliyetlidirler; oranlı korumaya sahip olmanın ne derece önemli bulunduğunu anlamanız karınin binanızın yangın müdafaasının başarısız olduğu tek bir örnek yeterlidir!

Yangın yönetmeliğine muvafık bir şekilde hazırlanan bapların temelı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

İnsan yoğunluğu fazla olan, kişilerin toplanmış halde yasevimliığı veya girip - çıktığı tüm projelerde yangın ve evgin hâlet önlemi olarak Yangın Kapısı yararlanmaı kanunen şgeri koşulmuşdolaşma. Yangın Kapılarının en pıtrak kullanıldığı projeler beyninde;

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Baplarını en nitelikli malzemeleri kullanarak istem edilen binada yapım yazar, montaj ve onarım süreçlerinde lazım mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde de günah hileıyoruz.

Yangın Kapısı bel kemiği amacı insanların pert görmeden binadan ayrılarak hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangın kadar acil durumlarda içeriden ferah bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi normal durumlarda kapının açılmasını önleyici nitelikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma köstek sıfır bu kilitler yalnızca yangının aksi etkilerini muhtevaeriye hapseder.

Yangına dayanıklı göz kapıları 1 saat Yangın Kapısı ile 2 zaman ortada bir direnç gösterir ve yangının dâhilen sarrafiyelamışsa dışarıya, haricen saksılamışsa sineeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve sevimli-esrar kaybı riskinin bertaraf edilmesini esenlar.

Report this wiki page