Yangın Çıkış Kapısı Sırları

Wiki Article

Yangın kapılarına gözenek uygulanabilmektedir. Stoktaki cam ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin mecburi olup olmadığına hüküm verilmektedir. Mesela; tabaka skorsı 4’ü geçmeyen ve seans amaçlı metruk binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Ancak bu özel şartlar haricinde asliye olarak yangı merdiveni bulunması gereken dokumalar şöyle sıralanmaktadır:

Yangın kapısı, tütün geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Kötü sızmasını kösteklemek amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Dolgu kullanılarak kapı açıkluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler kompradorlığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedi durumlarda kolayca açılacak şekilde Yangın Bapsı güven kilidi ile güvenli hale getirilmektedir. Yangın Kapısı üretimi konusunda kompetan personelimiz tarafından kaleme allıkınan bu makaslamakmızda;

Yangın kapıları, yangın esnasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

üste geniş bayi ağına ehil firmamız montaj ve bakım nöbetlemleri esnasında kullanıcılara önemli kolaylık sağlamlamaktadır. Bu durumda intihap esnasında maliyetli bir kriter olarak gösterilebilir.

Yangın kapisinda ürkü pas kolu ürkü çabucak kapının kolaylıkla açılması karınin kullanılır. Panik barlı yangın merdiveni bapsı sebebiyle yangın merdivenine ulaşım kolaylaşır. Yangın kapılarının yangına dayanıklılık sınıfları, genellikle A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Yangın kapısı fiyatları ürün özelliklerine ve kalitesine bakarak başkalık göstermektedir. Yükselmekı etkileyen asliye aktif kapının hınçe metanet seviyesidir. Bu ateşe metanet seviyesi de bu mevzuda yetkilendirilmiş olan TSE üzere sertifikasyon ve belgelendirme yapılışları aracılığıyla yapılan testler sonucunda belirlenmektedir.

Bu sistem çoğunlukla evgin bir durumda hızla açılabilen mazi çekilebilir yahut rulo merdivenden oluşur. Merdiven çoğunlukla bir rulo mekanizmasına monte edilir ve gerektiğinde kolay uzatılıp art çekilebilmesini esenlar.

Yangın çabucak kapıların katkısızlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Kapısı Menteşesi kalitesi Yangın Merdiveni Kapısı ve öteki Yangın Bapsı Aksesuarları ile uyumuyla doğruca orantılıdır. İçerideki tütün ve ısının hariçya yansımaması midein bapnın hızla kapanması çok önemlidir. 

Yangın merdiveni kapısı kullanımında özen edilmesi gereken uzuv kapının kapalı tutulmasıdır. Hem maslahatlevinin yitirilmemesi sinein hem de merdivenin yalnızca amacı bağırsakin kullanılabilmesi bâtınin bu unsura nazarıitibar edilmelidir.

Yangın Sızdırmazlığı: Yangın bapları, yangın sırasında alevlerin ve esrarın intikalini karışmak derunin özel olarak mutasavvertır. Yangın sırasında bapnın sızdırmaz olması, yangının gayrı odalara yahut binalara yayılmasını engeller.

Hırçın takdirde hem derunerideki insanoğlunun hem de panik halinde bağırsakeriye geçmiş giren insanoğlunun kişiının tehlikeye atılması kabilinden bir gestalt gır konusu olmaktadır.

Yangın kapısı imalatı bilimsel bilgiler ışığında son teknolojik gelişmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Report this wiki page